0703-035639 elise@inrebalansakupunktur.se

Elise är en verkligt begåvad utövare. Hennes förmåga att förstå min oro och symptom och sedan skickligt behandla dem har varit en frälsande nåd. Hennes engagemang för mitt välbefinnande är obestridlig; tydligt i den extra tid hon tillbringade i efterforskning för att hitta de bästa lösningarna för att hjälpa mig att återfå min inre balans. Hon är snäll, medkännande och genuint intresserad av hälsan hos varje specifik person hon bryr sig om. Hennes engagemang i min hälsa har gjort en enorm skillnad för min hälsa, välbefinnande och syn på livet.
Chana G.

Elise är någon som lyssnar inte bara utåt utan inåt med medkänsla och ett hjärta som vill det allra bästa för sina kunder. Jag är mycket mer balanserad och mer hel som person på grund av hennes hängivenhet till sitt arbete. Jag ser mig enormt lyckligt lottad att ha fått vara i hennes vård och kan bara tro att du också kommer att känna så.
K.J.H.

Jag hade nöjet att vara patient hos Elise Sachs i över fem år. Hon räddade mitt liv. Jag har fått min hälsa, kunna hantera mina kroniska sjukdomar och kvalitén på mitt liv av henne. Hon är mycket smart, omtänksam och professionell i sitt yrkesutövande som är extremt hängiven till välbefinnandet och behandlingen av sina patienter. Hon är en unik kvinna som kommer att bli fruktansvärt saknad.
Yael B.

Elise är en av tre akupunktörer jag har fått behandling av. Elise är den akupunktör som jag fortsatte att gå till. Skillnaden mellan dem var uppenbart i den första sessionen. Min kropp reagerade omedelbart. Elise är högutbildad, noggrann, professionell och mycket effektiv. Efter att min behandling kom igång och jag kände de fantastiska fördelarna med Elise började jag rekommendera många av mina patienter att gå till henne.

Till en början uppsökte jag Elise för behandling av symptom relaterade till Tarlov cystor som sitter på mina sakrala nervrötter. Behandlingarna minskade inte bara kraftigt mina symptom, utan jag fick även kännedom om hur det är att ha hela mitt system “inställt”. Behandlingarna var grundliga på många sätt. Elise är en verklig pärla och kommer att bli saknad.
Darcy P, sjukgymnast

Jag började gå till Elise för att få hjälp med mina smärtor i nedre delen av ryggen och benen. Jag hade provat akupunktur en gång tidigare men hade inte haft några positiva resultat, så jag var lite tveksam och inte så optimistisk om att bli av med min smärta. Elise fick omedelbart mig att känna mig bekväm inför sessionen genom att förklara vad hon gör, varför hon gör det och hur det fungerar. Efter den första sessionen, lättade ischiassmärtan som hindrat mig från att gå och fortsätta med min daglig verksamhet. Under mina fortsatta sessioner med Elise återfick jag rörelseförmågan där jag annars hade haft begränsad flexibilitet och smärta. När smärtan var under kontroll, kunde jag fokusera på min rörlighet och flexibilitet.

Jag har sedan fått diagnosen artros i båda höfterna och är planerad för höftproteskirurgi. Elise behandlingar hjälper mig att förbereda mig för operationen. Livet ska vara mindre om smärtlindring, och mer om att frodas i din verksamhet – och Elise är 100% ansvarig för att jag kan göra det! Elise Sachs är inte bara en akupunktör, hon är en healer. Jag kan säkert tala för alla hennes kunder här i Boulder Colorado när jag säger att vår förlust är din vinst, och jag uppmuntrar dig att söka hennes hjälp med vad det än är som fattas dig.
Patrick L.

Under de senaste åtta åren, har Elise effektivt behandlat mig för hormonal / PCOS symptom, myofasciell nacke och skuldra, och depression och ångest. Bredden i hennes kunskap, liksom hennes djupa, medkännande intuition, fortsätter att förvåna mig. Elises tillvägagångssätt är konsekvent, men också flexibel. Hon balanserar behandlingen för mina omedelbara och mina långsiktiga behov och ser till att varje besök är meningsfullt. Jag har alltid känt mig mycket väl omhändertagen, avslappnad och upplyft efter hennes behandlingar. När jag besöker henne och känner mig trött och hängning på grund av mina smärtor i nacke och skuldra, lyckas hon inte bara mildra min smärta, utan får mig att känna mig som om jag har föryngrats. Dessutom har Elise framgångsrikt hjälpt mig att övergå från mer västerländsk medicin till mer alternativ medicin för att ta itu med mina hormonella problem på ett balanserat och hållbart sätt.

Respekten och engagemang hon ger hennes patienter är djupgående. Det är en sällsynt gåva att hitta en läkare som gör så stora ansträngningar för att lyssna på och bry sig så djupt för sina patienters särskilda medicinska behov och erfarenheter. Elise är en sådan läkare.
Emily S

Jag träffade Elise genom Safehouse, Boulder CO. Elise erbjöd hennes tjänster till misshandlade kvinnor utan kostnad. I tre år var jag Elises patient. Under den här tiden gick jag igenom en hel del upp-och nedgångar och hon var alltid där för mig. Jag fick inte bara utmärkt sjukvård, utan jag fick också så mycket värme, kärlek och stöd från henne. Hon blev en mycket kär person till mig.

Det är svårt att förklara min erfarenhet av henne. Det förvånar mig alltid hur precist och exakt hon finner de rätta punkterna och hur hon vet exakt vad min kropp behöver. Hennes milda, smärtfria teknik ger total avkoppling och lindring. Hon har öppnat upp djup i min kropp som jag inte visste existerade. Jag kunde inte ens föreställa mig att avslappning kan vara så djup, så översinnlig. Hennes medkänsla och förståelse alltid fått mig att må bättre känslomässigt. Jag testade några örtteer hon gjorde för mitt tillstånd, och de fungerade bättre än läkemedelstabletter.

Jag kommer verkligen att sakna henne och jag är verkligen ledsen att hon bestämde sig för att lämna Colorado, men jag önskar henne lycka till i sitt nya liv.
Anya S.

För fyra år sedan rekommenderade min läkare mig att gå till Elise Sachs för att få hjälp att reglera min menstruationscykeln. Elise hjälpte mig med det och hon hjälpte mig också med några djupa trauman efter en bilolycka som jag var om när jag var sexton år. Jag kastades ut ur bilen, tuppade av och fick 30 stygn. Jag minns ingenting strax innan eller under olyckan. Jag minns bara att jag vaknade upp i rännstenen med en möjlig ryggmärgsskada. Under 25 år, ryckte jag till när någon rörde min rygg. Genom Elise fantastiska akupunktur behandlingar, har jag de senaste åren inte ryckt till när någon har rört vid min rygg. Jag skulle helhjärtat rekommendera Elise till alla som söker vård och professionell akupunktur.
Susie Y.

Hej mitt namn är Ann och jag rekommenderar Elise som akupunktör och kinesisk herbalist. Jag började se Elise 2010 och fortsatte få behandlingar av henne ända till hon lämnade USA för Sverige 2015. Min lokala läkare (GP) föreslog att jag skulle ta hjälp av Elise för min ångest och hormonella förändringar när jag inträdde i klimakteriet. Min läkare bad mig att återvända till sitt mottagning om jag inte börjar må bättre, jag återvände till min läkare, men bara för mina årliga kontroller. Om jag ville må bättre, även bara för en förkylning, bokade jag ett möte med Elise.

Elise har hjälpt mig genom många av livets utmaningar hon var både min terapeut och läkare i samma person. Jag blev mycket ledsen när hon bestämde sig för att flytta till Sverige men förstod hennes resonemang och har stor respekt för hennes beslut.
 Avslutningsvis vill jag säga att Sverige; ni ska skatta är mycket lyckliga över att Elise bor och verkar i ert land.
Ann G.

Jag måste börja med att säga att Elise Sachs är begåvning inom kinesisk medicin. Jag är 56 och under loppet av mitt liv, har jag fått diagnoser av flertalet auto immuna sjukdomar som har gjort mig oförmögen att arbeta eller ens ta mig ur sängen. Jag har besökt läkare efter läkare för behandling. Under loppet av 20 år, fick jag en viss lindring genom deras behandlingar och de 20 olika mediciner som jag ordinerades. Även om livet blev bättre, hade jag fortfarande kvar många av de problem som jag hade tvingats att acceptera som en del av mitt liv.

Det var en läkare som rekommenderade mig att gå till Elise. Under vårt 3 år långa förhållande, har Elise förbättrat min livskvalitet till en grad jag inte trodde var möjlig. Jag upplever henne som en tankeväckare, hon har en intuition som saknar motstycke. Elise tvekar inte att berätta om hon inte har något svar, men nästa gång du ser henne kommer hon att ha en plan. Hon älskar det hon gör och fortbildar sig ständigt. Hon går utbildningar för att fördjupa hennes redan breda kunskap. Elise är alltid tillgänglig för dig.

Förutom alla mina positiva kommentarer om Elise medicinska förmågor ovan är Elise en högutbildad och mycket intelligent person. Hennes meriter inkluderar en kandidatexamen från Princeton University i fysik och en MS i astrofysik från CU Boulder. Hon har även en magisterexamen i kinesisk medicin och 14 års erfarenhet av praktiserande medicin. För Elise, som ständigt strävar efter att lära sig nya saker, är dessa 14 år mer värdefulla för henne än de skulle vara för många andra inom det medicinska området!

Elise praktiserar medicin eftersom hon verkligen älskar det hon gör. Hon har mer mänsklig medkänsla än någon jag känner. Elise tror på hälsosam levande och lever som hon lär. Elise tränar dagligen och äter sunt. Hon har studerat näringslära för att veta hur man skapar en hälsosam diet. Elise lyser. Allt detta sagt, räknar jag Elise som en förtrogen vän till mig.
Amy R.

Jag gick i regelbunden behandling hos Elise Sachs medan hon hade sin praktik i Boulder, Colorado. Elise var känd som en duktig, välutbildad och seriös akupunktör i stan och hade en välbesökt praktik. Vad som imponerade mig mest med Elise var hennes klarsynta och sakliga bemötande. Hon hade förmågan att lyssna aktivt och snabbt hitta en fungerande behandlingsplan.Elise var också en varm och medkännande praktiker. Jag kan verkligen rekommendera Elise till både nya och erfarna användare av akupunktur. Ni är i goda händer hos Elise och får behandling av en erfaren, entusiastisk och effektiv akupunktör.
Merete L

Samarbetespartner:

Andreas Elf, D. O.